Bliv klogere på æbler

Æblets historie  og udvikling samt mange gode tips til haveejeren om, hvordan man dyrker æbler. Det var hovedindholdet i frugtavlskonsulent og æbleplantageejer Svend Ramborgs detaljerede oplæg på Tobaxgården tirsdag aften d. 17. oktober. Hans store viden og indsigt i æbler dannede grundlag for et spændende foredrag om æbler.

Vil du undgå den mørkebrune farve i æblemost, så skal mindst halvdelen af dine æbler i mostpressen være Elstar. Og vidste du, at æblet Aroma er en krydsning af Filippa og Ingrid Marie? Mange andre detaljer kunne Svend Ramborg berette om og spørgelysten var stor blandt de ca. 30 deltagere, som var mødt frem.

Siden han var to år gammel, så har Svend Ramborg boet på en æbleplantage. Hans far havde en æbleplantage og nu er det Svend, der har en plantage ved landevejen mellem Vissenbjerg og Skalbjerg.

Svend Ramborg.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.