Private haver åbnede for besøg

Tirsdag aften kl. 17 den 17. okt. var der arrangeret fyraftensbesøg i Kirsten og John Algreen-Ussings fantastiske have i Kærum. Især Kirsten er skaberen af denne lille oase af en have. Det er svært at ramme det helt rigtige tidspunkt til at se en efterårshave, men har man lidt af hvert, er der altid noget der topper, og det var der i Kærum. Og når får det serveret i øjenhøje på et bord med bonsaitræer, må man overgive sig. Tak til Kirsten og John, der bød på en oplevelse for børn og voksne.

Torsdag aften d. 19. oktober i haven ved den fredede Damgård i Gummerup fortalte Doris og Niels Gosvig om den efterårdklædte bondegårdshave, hvor park/prydhaven ligger nord for gården som en forlængelse af stuehusets lille udskud. Syd for findes køkkenhaven, og da den delvis ligger på en gammel mødding, er frodigheden overvældende.

To spændende fyraftensbesøg i private haver, der osede af passion og lidenskab for den smukke have.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.