Arkiv: Program 2018

På denne side gemmer vi Sidste nyt + det løse fra festivalen 2018.


Æblefestival Assens Kommune og Flemløse Voldtofte Landsbylaug arrangerer tur mellem blomstrende æbletræer på Assensbanen søndag den 13. maj.

Turen starter for de friske fra Glamsbjerg Station kl. 12:30 på skinnecykler mod Flemløse. Andre kan møde op på Flemløse Station kl. 13:30 og gangbesværede kan tilslutte sig på Høed Trinbræt kl. 14:00. Pris 50,- kr. for cyklende og 25,- kr. for alle andre.

Herfor fås – udover et overdådigt kaffebord – en natur- og kulturoplevelse i særklasse. Der vil være toiletvogn ved trinbrættet.

Tilmelding senest 8. maj til:
jenseningemann@gmail.com eller tlf. 4046 9572 – angiv om du vil cykle med fra Glamsbjerg på skinnecykel til Høed og retur. Eller gå med fra Flemløse Station kl. 13:30 eller støde til på Høed Trinbræt kl. 14:00.


Cider foredrag

Cider er en herlig forfriskende drik lavet på most fra æbler. Klaus Ankerstjerne Eriksen fra Magtenbølle Honning & Mjød kommer til Assens for at fortælle historien om Cider. Et foredrag arrangeret af LOF Vestfyn.

Klaus har sammen med sin hustru Else Marie Kristensen erfaring i fremstilling af Cider. I løbet af aftenen vil han komme ind på, hvad en Cider er, hvilke forskellige varianter der findes samt fortællingen om Ciderens historie og betydning for os mennesker.

Herefter vil Klaus redegøre for, hvordan du kan lave din egen Cider. De vigtigste elementer i fremstillingsprocessen af egen Cider gennemgåes, herunder krav til råvarer, behandling af æbler, udstyr i hjemmebryggeriet og efterbehandlingen. Der bliver også mulighed for at smage forskellige Cidere i løbet af aftenen.

Få den spændende historie, hyggelige timer i godt selskab, og mulighed for at nyde den velsmagende Cider – Besøg evt. Magtenbølle Honning & Mjøds hjemmeside før kurset … www.magtenboelle.com

Pris for deltagelse i FOREDRAGET ER KR. 50,- som betales ved tilmelding – Pris for SMAGNING ER LIGELEDES KR. 50,- som betales direkte i KONTANTER til Klaus Ankerstjerne Eriksen på selve aftenen den 26.april. Se mere på LOF Vestfyns hjemmeside : LOF VEstfyn

Rigtig fornøjelig, lærerig og hyggelig aften på Tobaksgården i Assens, Rasmus Nyerup Lokalet.


Hjerteforeningen Assens går festivalen i gang

Hjerteforeningen Assens hjælper med en god start på festivalen og inviterer børn og voksne med på hjertestien. Alle er velkommen d. 10.oktober 2018 kl.10.00 på p-pladsen ved Strandmølledammen Skovvej i Assens. I Assens lokalforening er vi super glade og kan med stolthed i hjertet gå Æblefestival Assens Kommune i gang på hjertestien. Vi nyder den skønne natur og planter et helt nyt æbletræ. Naturvejleder Christian Heller fra Assens Kommune er med på turen, han sørger for aktiviteter undervejs. Æblepandekager bages på bålstederne ved Brunebjerg shelterne, og der bydes på æbler, æblejuice, kaffe og te. Glæd hjertet med æbler og motion, det er naturlige vitaminpiller, der er vigtige for folkesundheden.
Tid: d. 10.oktober 2018 kl.10.00
Sted: p-pladsen ved Strandmølledammen Skovvej i Assens


ÆBLER på balkonen

En kunstudstilling med og om æblet som inspiration.

ÆBLET falder ikke langt fra stammen, et ÆBLE om dagen holder doktoren væk, på ÆBLErov, et ÆBLE til læreren eller Iduns ÆBLER…
Æbler er inspiration til en kunstudstilling på Tobaksgården fra d. 8/10 til d. 21/10.
Her udstiller Dorthe Brodersen sine akvarelmalerier hvor hun tager udgangspunkt i,..æblet til læreren. Farverne, kompositionen og skyggerne har ofte en underliggende betydning i hendes æblebilleder.
Karen Engholm Jensen udstiller psaligrafi (at tegne med saks), akryl og mix media. ”Habitatforvirring”, forvandling og humoristiske tolkninger af æblet.
Allan Bo Jensen udstiller træskulpturer og relieffer udskåret med motorsav og vinkelsliber. Udtrykket forfines dog i relieffer, hvor sælsomme vinkler på æbler og andet dukker op.
Udstillingen er en blanding af tidligere værker samt værker udført specielt til denne Æblefestival.

Torsdag d. 18 kl. 16.00 vil kunstnerne være på udstillingen, hvor de vil fortælle om inspiration, materialer samt arbejdsmetoder. Alle er velkomne.

Tid : 8. okt. til d. 21. okt.

Sted : Tobaksgården Assens


Ciderkonkurrence 2018

Vi afholder atter konkurrence i fremstilling af cider. Også i år vil vi bruge de hyggelige faciliteter i Magtenbølle Sulelænge (Magtenbøllevej 94, 5492 Vissenbjerg) til at præsentere de gode cidere lørdag d. 20. oktober. Og forhåbentlig bliver der også plads til at smage hinandens cidere og udveksle gode tips og erfaringer om fremstilling af cider. Sidste år var det en succes med 10 deltagende cidere. Vi er sikre på, at det kan gøres bedre i år. Vi har strammet lidt op på konkurrence-reglerne, indført et deltager-gebyr på kr. 100,- pr. cider samt oprettet tre kategorier for de deltagende cidere.  Reglerne for konkurrencen om Æblefestival Assens Kommunes bedste cider fremgår af fanebladet “Ciderkonkurrence 2018”, som du finder i toppen af denne side.


Æbletapas og foredrag om Fynsk æblehistorie

Foredrag af Margit Egdal om den fynske æblehistorie og efterfølgende lækre smagsprøver på Æbletapas fra kokkeelever fra Kold College.

Drikkevarer kan købes til maden.

Tidspunkt: Torsdag d. 11. oktober kl. 19

Sted:  Vissenbjerg Bibliotek.
Pris: 75 kr.  tilmelding via www.assensbib.dk


Åben have – fyraftenshave

d. 28. september 1791 besluttede forvalteren fra Krengerup på sit herskabs vegne, at Hans Rafns gård i Voldtofte skulle udflyttes til Hesselbjerg. Gården lå hvor Tigerstillads i dag har oplagsplads. I bestemmelsen indføres: ”Frugttræer i haugen forbeholdes den udflyttede at nyde frugten af i 3de år fra udskiftningens dato at regne”.

Ulrik Stougaard lader os se på træerne i den storslåede have, der med en beliggenhed tæt på Skovgårde ikke ville fremstå som en lille snoldet have, nej der måtte en gravhøj til, før man var tilfreds.

Tid: 12 oktober kl. 17:00
Sted: Hesselbjergvej 18, 5620 Glamsbjerg


Cider-kursus

Danish Outdoor afholder cider-kursus i Tommerup Stationsby fredag d. 12. oktober om eftermiddagen. Medbring dine egne æbler, Danish Outdoor har pressen, så de kan blive presset til most. Æblerne må gerne være godt modne og have stået en uges tid inden de bliver presset.

Den friskpressede moste hælder vi i en gærspand, hvorefter vi tilsætter gærstarter. Du tager din cider med hjem og får anvisninger til, hvordan cideren skal gære, hvordan du tapper og opbevarer cideren.

På kurset vil mikrobrygger Klaus Ankerstjerne Eriksen komme ind på:
– Krav og egenskaber til æblerne, der skal bruges til cider.
– Gennemgang af gæringsforløb og hvad du skal være opmærksom på.
– Rengøring af udstyr og råvarer.
– Hvordan du får brus (kulsyre) i din cider.
– Hvordan du tapper cideren på flasker.

Tidspunkt: fredag d. 12. oktober kl. 16 … 21,
Sted:  Tallerupgård, Tallerup Álle 10, 5690 Tommerup Stationsby,
Pris: kr. 650,-

Tilmelding og mere information på www.danishoutdoor.dk under kurser : kursus i cider-fremstilling


Museum Vestfyn filter æbler

Museum Vestfyn filter æbler hele uge 42. Se mere på www.museumvestfyn.dk for flere aktiviteter.


Gråstenæblet kom hjem til Danmark 

Toldstrups Hus viser særudstillingen “Gråstenæblet kom hjem til Danmark” 100-året for 1. Verdenskrigs afslutning og Nationalæblet, der kom tilbage i 1918.

Tid: 13. okt. 2018, kl. 10-16
Sted: Toldstrups Hus, Damgade 26, Assens, www.toldstrup.dk
Entré: kr. 50,- inkl. te/kaffe med æblekage, som kan nydes i museets hyggelige gårdmiljø.

 

 


Trådene fortæller – Hørvævsmuseet

Hørvævsmuseet har under temaet “Trådene fortæller” aktiviteter for børn og voksne i hele efterårsferien. Vi skal blandt andet filte æbler og vi viser en samling af gamle æblesorter.
Tid: 13.-21. oktober, klokken 13-17.
Sted: Hørvævsmuseet, Nårupvej 30, 5620 Glamsbjerg
Entré: 60 kr. Børn under 13 år gratis, www.hoervaevsmuseet.dk


Mobilmost ved Cafe Strandporten i Assens 

Få det bedste ud af dine æbler og få dem presset til en sund og forfriskende æblemost.
Aflever dine æbler, så moster og pasteuriserer mobilmost dem for dig (min. 50 kg.). Du får din most med hjem i Bag-in-Box.
Etiket med din egen tekst. feks. 6.b`sæble most, Spejder most eller Fru Hansens Most

Du får din most med hjem i en 3-liters Pouch Up. Pris 40 kr
1 kg. æbler giver ca. 0,75 liter most. Mosten har 1 års holdbarhed.

Lørdag d. 13. oktober
Kl. 12 – 15 uden tidsbestilling.
Har du mere end 150 kg? Ring til Rie Nielsen for tidsbestilling 29119266
Se hvem mobilmost er www.mobilmost.dk


Æbledessert-konkurrence hos Strandporten Local Food

Lørdag den 13. oktober   Vind lækre præmier!   De 3 bedste desserter bliver kåret.

Deltag i konkurrencen – Lave en kreativ og spændende dessert, hvor hovedingrediensen er æbler.

Find kreativiteten frem og vis, hvad du kan……. ?? ??

Gratis at deltage!

Bedømmelsen og kåringen af vinderen

Kl. 12.30 – 14.30 hos Strandporten Local Food.

Desserterne bedømmes af to fagfolk og borgmester Søren Steen Andersen.

Opskriften på vinder desserten vil efterfølgende bliver offentliggjort og vil indgå i Strandporten Local Food menu i den efterfølgende uge.

Præmier:
1. præmie: Gavekort kr. 1.000 til Cafe Strandporten – Spisning i restauranten.

2. Præmie: Gavekort kr. 500 til Cafe Strandporten – Spisning i restauranten

3. præmie: 2 kartoner med 5L friskpresset most

Tilmelding senest den 9. oktober til VisitAssens – Louise Skøtt Christensen på telefon 2027 0193 eller mail lsc@udviklingassens.dk.
Efter tilmelding modtager du nærmere information omkring tidspunktet for indlevering af desserten.


En festdag i Æblets tegn

Vi fejrer det sunde danske æble med æble konkurrencer, musik, kunst, sejlture, udstillinger, mad og drikke. 

 • Markedsdag på torvet – filt, keramik, honning & mjød, hæklerier, marmelade, gourmetolie og andre spændende lokale produkter.
 • Mød Æblegrisene fra Griseriet
 • Skodamusset og veteranbilklub udstiller deres biler.
 • Gæt hvor mange æbler, der kan være i den gamle Skoda. –
 • Skodamuseet kører også ture ud i den smukke vestfynske natur med skoda-taxien.
 • Lokalrådet på torvet – serverer en god snak og ævleskiver ?
 • Vær med til at bestemme nye æble-sorter, smagsprøver på forskellige æble-sorter, foreslå et navn og vind et træ.
 • Besøg det lille galleri Storm-Kunst i Willemoesgade 2D., Udstilling af malerier og keramik.
  Deltag i konkurrence og vind et æbleskrog i stentøjsler udført af keramiker Kirsten Hørsman.
 • Strandporten laver æbledessertkonkurrence og har æbler i menuerne hele ugen.
  – Fotoudstillingen “Frugtens sødme” i Strandportens cafe
  -Kl. 12-15 Most dine egne æbler. MobilMost på pladsen ved Strandporten
 • Aktive ældres mosteri sælger friskpresset most og uddeler smagsprøver.
 • Vestfyns biavlerforening – få en snak med en biavler.
 • Vinspecialisten skænker Gin og Tonic, gin’en fra Calvados-producenten: Christian Drouin og den er fremstillet på æbler. 
 • Nyd en lækker frokost på La Posta med kaffe og lækker æbledessert.
 • Assens Planteskole – mange æbleaktiviteter, se mere nedenfor.
 • Madam Bundsens have – besøg haven med 350 gamle æblesorter, se mere nedenfor.
 • Jagten på Æblet …. Find spor i Assens by
  Hent en æblequiz på Assens Turistkontor. Bevæg dig rundt i byen og løs quizzen.For børn og barnlige sjæle!
  Quiz med og vind en æske chokolade fra Summerbird.
  Sted: Assens Turistkontor, Tobaksgaarden 7, 5610 Assens
  Tid: Mandag – torsdag kl. 11.00 – 15.00, Lørdag den 13. oktober kl. 10.00 – 13.00 i uge 41 og 42
 • Toldstruphus ved Margit Egdahl viser særudstillingen: Nationalæblet der kom tilbage, Gråstenæblet kom hjem til Danmark, 100-året for 1. Verdenskrigs afslutning.
  Sted: Damgade 26, Assens
  Tid: 13. okt. 2018, kl. 10-16 
  Pris: Entré kr. 60,- inkl. te/kaffe med æblekage, som kan nydes i museets hyggelige gårdmiljø.
 • Museum Vestfyn filter æbler
 •  Verdens længste æbleguirlande hænges op i Østergade.
  0. klasser i Assens Kommune har malet æbler til gurilanden.
  Kl. 14 afslører vi gurilandens længde og trækker lod mellem de 0. klasser, der har bidraget til guriladen. Den udtrukne klasse får besøg af Lille Per Øffesen og Grisemor Else Marie fra Griseriet.com
 •  Æbler på balkonen
  Træskulptør Allan Bo Jensen og billedkunstnerne Karen Engholm og Dorte Brodersen har i deres kunst arbejdet med ÆBLET som inspiration. Æbleudstilling kan ses på balkonen på Tobaksgården i uge 41 og 42
 • Kl. 13-13.45 Kor 13 rigtige synger æblesange i Tobaksgårdens Cafe.
 • Vi sejler med M/S Linda der ligger ved havnegrillen. Der kan være 18 gæster ombord. Turen varer 1.5 time og prisen bliver 150 kr. for voksne og 100 kr. for børn under 14 år. Billetterne kan købes hos Visit Assens. Der er opholdsrum så man kan sidde i læ. Og måske kan man være heldig og se marsvin.
  Afgang kl. 11:45 og 13:30
 • Kl. 11-12 De spille gale på torvet.
 • Kl. 11-13 Æblekonkurrencer med Lirekassen
 •  Kom forbi Naturvejlederen og prøv at lave 3 lækre hurtige æblesnacks

Tid: 13. oktober kl. 10 … 15
Sted: Assens By


Madam Bundsens Haver

Besøg æblehaven på Assens Planteskole i uge 42 og hør om de gamle danske æblesorter. Haven rummer ca. 350 gamle danske sorter. Se åbningstider på www.madambundsen.dk

Æblekonkurrence om Ingrid Marie Æblet: vind 1 kasse Ingrid Marie æbler

Sælger økologisk dyrkede æbletræer, æbler fra Kærum æbleplantage, æblejuice og KAJA buketter fra Blomstersymphonien.


Assens Planteskole 

I Assens Planteskole vil der også være mange æbleaktiviteter:

 • Udstilling med Fynske æblesorter
 • Æblesmagsprøver
 • Kaffe og æblekage
 • Tilbud på æbletræer.
 • Børnekonkurrence i Madam Bundsen.s have. (den løber hele uge 42)

Tid : 13. oktober
Sted : Assens Planteskole


Æbleskattejagt i Voldtofte

Æbleskattejagt i Voldtofte. Bjørnemosegård i Voldtofte kunne ikke få toftejord nok til en frugthave, så der blev anlagt en æblehave langt fra gården. Hvor er den? Den skal vi finde – vi kan få hjælp af luftfotografier og gåder, som den sidste gårdejer, “drillenissen” Alfred, har efterladt. men kan vi finde den? Den har ligget gemt væk i mindst 20 år. Gad vide om der er æbler på de gamle træer?

Tid: tirsdag d. 16. okotber kl. 10:00 for børn
Sted: Voldtoftevej 10, 5620 Glamsbjerg


Æblefestival på Hjemstavnsgården

Vestfyns Hjemstavnsforening deltager også i år i Æblefestivalen.

Der vil bl.a. blive vist historiske æblesorter – og berettet om, hvordan bigården ved abildgården fører til, at vi får pæne, helrunde æbler. Der vil være aktiviteter for både børn og voksne.

Tid: onsdag d. 17. oktober
Sted: Hjemstavnsgård, Klaregade 23, Gummerup, 5620 Glamsbjerg
Der er gratis adgang, dog koster rundvisning som sædvanlig 50 kr.

Link til Hjemstavnsgården


Ikon-inspireret æblekunst, øl-smagning og lækkert hjemmebag i Strandbyladen!

Strandbyladen på Vestfyn ved Haarby, er et lille hyggeligt markedssted der et par gange om året, er samlingspunkt for en række boder med lækre specialiteter, kunst og håndværk. Hos os kan du opleve følgende denne dag:

Kl. 11 – 12: Lav dit eget ikon-inspirerede æblekunstværk. Udgangspunktet er et lille lærred på 15 x 15 cm, mønstret papir i forskellige farver, blad-sølv, blad-guld, blad-bronze og træ-æbler, der på forhånd er malet i forskellige farver. Der bruges også poscatuscher til dekoration og evt. Andre materialer. Louise Skræp, billedkunstner (uddannet lærer i billedkunst) guider dig igennem materialevalg og sammensætning.
For voksne og børn fra 8 år, ifølge en voksen. Pris = 75 kr. Pr. Værk.

Kl. 12 – 13: Øl-smagning og fortælling om øl og hobbybryg ved Brian Skræp – Skræp Bryghus. Flere øl varianter og én med et æblet twist. Smagningen er gratis!

Kl. 13 – 14: Lav dit eget ikon-inspirerede æblekunstværk. Som ovenstående.

Kl. 14 – 15: Øl-smagning og fortælling om øl og hobbybryg. Som ovenstående.

Fru Skræps café er åben hele dagen fra 11 – 15, hvor du kan købe lækker mazarin/æblekage med tosca topping, eller en mæsk-bolle med æblesmør + kaffe, te og saft, alt sammen til meget fair priser.

Sted: Strandbyvej 30, 5683 Haarby.

Tid: onsdag d. 17. oktober kl. 11:00 til 15:00Jagten på Æblet …. Find spor i Assens by 

Hent en æblequiz på Assens Turistkontor. Bevæg dig rundt i byen og løs quizzen.

For børn og barnlige sjæle!

I uge 41 og 42.

Quiz med og vind en æske chokolade fra Summerbird.

Sted: Assens Turistkontor, Tobaksgaarden 7, 5610 Assens

Tid: Mandag – torsdag kl. 11.00 – 15.00, Lørdag den 13. oktober kl. 10.00 – 13.00


Åben have – fyraftenshave

Fyraftenshave, Kærvangen i Turup, 5610 Assens. På Kærvangen 5 i Turup ligger Det Gamle Gartneri( tidl. gartneriet Rosenfryd), i dag ejet af Else Marie Sørensen og Brian Nielsen. Det prægtige produktionsgartneri er nænsomt vedligeholdt og udbygget. Der er også et stort æble-espalier.

Tid:  fredag d. 19. oktober kl. 17:00
Sted:  Kærvangen 5, Turup, 5610 Assens


Æblekagekonkurrence 

For 5. år i træk afholder vi Æblefestivalens æblekage konkurrence. De 3 bedste kager bliver kåret. Efter kåringen er der mulighed for at smage på æblekagerne. Pris 20 kr.

Deltagelse i Æblekage konkurrence:
Senest kl. 12.45: Indlevering af hjemmebagte æblekager (gratis deltagelse).
Kl. 14 kåringen af de 3 bedste kager
Æbler skal udgøre en stor del af kagen og der bliver lagt vægt på, at smagen af æbler er tydelig.
Tilmelding senest d. 15/10 til Else Marie Kristensen på telefon: 2013 5492 eller mail: elsemarieeventyr@msn.com .
Fine præmier til de 3 bedste, som kåres af uvildige dommere.


Æbledag i Magtebølle – en dag for hele familien 

I Magtenbølle kan du moste dine æbler, deltage i æblekonkurrencer og hygge dig med hele familien.
Vi afholder igen æblekage konkurrence og cider konkurrence med mulighed for at smage på lækkerrierne.
I Cafe æblet vil der være æblelækkerier hele dagen og musik.
Glas kunstneren Helle Birch laver glas workshop

Mange æbleaktiviteter for små og for store.

Mostning af egne æbler kl 11-14
Pris pr. liter 4 kr. Der kan købes emballge eller du kan tage egne flasker med.
Æblerne skal være skyllede og klar til mostning

Æblekage konkurrence kl. 13-14:
Indlevering af æblekager (gratis deltagelse) senest kl 12.45. Æbler skal udgøre en stor del af kagen, og der bliver lagt vægt på, at smagen af æbler er tydelig.
Kl. 14 kåres vinderne af konkurrencen
Kl. 14.15 er det muligt, at smage på kagerne. Pris 20 kr.
Tilmelding senest d. 15/10 til Else Marie Kristensen telefon: 2013 5492 eller mail: elsemarieeventyr@msn.com .
Fine præmier til de 3 bedste, som kåres af uvildige dommere.

Tid: 20. oktober, kl.: 11:00 til 15:00
Sted: Sulelængen, Magtenbøllevej 94 i Magtenbølle


 Frokost på Gl. Avernæs og besøg frugtlunden

På hotel Gl. Avernæs har de plantet en frugtlund med 80 forskellige frugttræer heraf 40 æbletræer. Og i anledning af Æblefestival Assens Kommune 2018, så har kokken tilrettelagt en frokost med æble-vinkel.

Frokost anretning i anledning af Æblefestivalen:
Varmrøget laks fra Færøerne med sprød rug, peberrod og tynde skiver æble
Langtidsstegt Svendborggris med lun æblekompot med bacon og timian hertil syltede rødløg
Æbletrifli stænket med Fynsk æblebrændevin og toppet med økologisk flødeskum
Pris pr person kr. 150,-
Bordbestilling 63 73 73 73
Lørdag 20. oktober – kl. 12.00-13.30

Søndags kaffe og kagebord på Gl. Avernæs:
Vores berømte kagebord fyldt med skønne søndagskager inspireret af årstidens frugt – æblet.
Spis alt du orker af vores mange forskellige hjemmelavede lækkerier.
Kl. 14.00 – er der mulighed for rundvisning og husets historie.
Pris pr person kr. 125,-
Køb billet på Tilmeld Søndagskaffe 21/10
Søndag 21. oktober – kl. 14.30-16.00

Benyt anledningen til at gå på opdagelse i vor nyplantede frugtlund med 80 forskellige frugttræer, deraf 40 æbletræer og udsigt til Helnæsbugt og Brunshuse.


Voldtofte gadekær og æblelunden på Th. Bangsvej

Tæt på Bramley-træet i Voldtofte kan vi indvie gadekæret i sin helt ny skikkelse. Der er gjort plads til at plante tre Voldtofte-træer, Jytte, Kaja og Flemløse Stationsæblet. Det brune Johanneskors præsenteres. Flemløse Voldtofte Landsbylaug er vært ved en forfriskning ved æblelunden på Th. Bangsvej 28 kl. 16 .

Tid: Søndag d. 21. oktober kl 14 og kl.16
Sted:  Holmen 11, 5620 Glamsbjerg og Th. Bangsvej 28, 5620 Glamsbjerg


Billed-konkurrence for børn

Udstilling og kåring af børnenes billeder over temaet Æbler og Eventyr. Kom og se de flotte æbleplancher som børn fra Børnehaverne og dagplejerne udstiller på kommunens biblioteker i uge 41 og 42

Tirsdag d. 23. oktober kl. 9:30 til 11:00 kåres vinderen på Vissenbjerg Bibliotek, hvor Honningbanden vil underholde med hatteteater, og efterfølgende er der mulighed for at spise madpakker.

Tid:  Den 23 oktober kl. 9:30 til 11:00
Sted:  Vissenbjerg bibliotek

 

 

Lukket for kommentarer.