Også i år var der stort ryk ind på Assens Planteskole. På planteskolens lille parkeringsplads havde mobilmost stillet deres store avancerede æblepresseri op. I løbet af dagen blev der presset i nærheden af 2 tons herlige friske æbler. Nogle havde samlet 50 kilo æbler sammen i nogle få plast-poser, andre kom med traileren fyldt med flere hundrede kilo æbler. En herlig æble-aktivitet, hvor hele familien sammen med gode venner var samlet om at få mostet alle de æbler, der ellers ville gå til spilde.

Lokale producenter, handlende og frivillige var også inviteret til at stå med varer og ydelser, der har noget med æbler at gøre. Det var også muligt at gå en tur i Madam Bundsens Have, som er fyldt med mange spændende æbler. I løbet af dagen var der i omegnen af 200 besøgende, som fik sig en god dag med mange oplevelser omkring æbler.

Bjarne havde travlt med at passe grillen og stege lækre æble-pølser.

Og de kom slæbende med æbler fra hele Assens kommune.

Tina Valbjørn fra Engaard Grafik arangerede et hjørne, hvor de unge kunne tegne og farve æbler.

Der var travlt ved den store æblepresse.

Det mobile mosteri er godt nok stort og imponerende.

Claus og Anders fra Mobilmost havde styr på teknikken i mosteriet.