Æbledag i Magtenbølle

Den sidste lørdag i æblefestivalen er det i Magtenbølle det foregår. I år blev der både afholdt kagekonkurrence og ciderkonkurrence. Omtrent 300 besøgende var i Magtenbølle for at presse æbler, lave æble-kreativiteter, smage på æblekage samt æblecider, og lave mange andre æble-ting. Stemningen var som sædvanlig god og hyggelig. “Harpin Wolf and the Black Sheep” leverede herlig blues-musik. Mens Odense fortællekreds fortalte historier, der handlede om æbler. Der var også forskellige workshops, hvor det var muligt at få brugt sine kreative evner.

Vinderne af kagekonkurrencen blev:

  1. præmie: Emma Christensen på bare 13 år fra Munkebo
  2. præmie: Else Marie Sørensen fra Turup
  3. præmie: Steen Ove Teisner fra Voldtofte

Vinderne af ciderkonkurrencen blev:

  1. præmie gik til Jesper Carstensen fra Magtenbølle
  2. præmie gik til Jesper Carstensen fra Magtenbølle
  3. præmie gik til Finn Clausen fra Nårup

 

Emma Christensen, vinder af kagekonkurrencen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.