Evalueringsmøde i Æblefestivalen

To hektiske ugers æblefestival med et hav aktiviteter er slut. I uge 41 og 42 blev årets æblefestival i Assens kommune afholdt for fjerde gang og denne gang med langt flere aktiviteter end tidligere år. Festivalen har været præget af mange nye aktiviteter og et kæmpe engagement fra mange frivillige. På det første bestyrelsesmøde efter æblefestivalen var stemningen høj og præget af en begejstring for at æblefestivalen blev en succes. Men var festivalen en ubetinget succes? Det spørgsmål og mange andre tages op på evalueringsmødet onsdag d. 8. november kl. 19:00 i Hemstavnsgården i Gummerup. Mødet er åbent for alle. Vi ser tilbage på, hvordan festivalen er forløbet og gør os nogle overvejelser over, hvordan festivalen kan gøres bedre til næste år.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.