Fotokonkurrence, mosaikkonkurrence og æblelunde

Fredag d. 20. oktober var der fuldt hus i Tobaksgården. De mange fremmødte skulle se, hvem der havde vundet de to konkurrencer og hvem der har fået æbletræer til æblelunde.

Rie Nielsen har lavet to video-klip fra dagen, som kan ses på facebook :

Æblelunde og æblemosaikker

Æblefotokonkurrence

Fotokonkurrencen var den ene konkurrence, hvor der var 21 bidragydere med flotte foto af æbler i mange forskellige sammenhænge. Billederne var lagt ud på facebook og det var antallet af likes der afgjorde med hård og retfærdig hånd, hvem der vandt konkurrencen. De tre flotte billeder havde fortjent deres præmier og nedenfor kan du se billederne og hvem der har lavet dem:

 

Mosaikkonkurrencen var en konkurrence mellem skoleklasser om at lave den flotteste æblemosaik. Her var der også hård konkurrence mellem de deltagende skoleklasser og der blev lavet flotte og kreative æblemosaikker. Nedenfor har vi indsat billeder af vinder-mosaikkerne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.